Τα παιδιά στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Όταν οι καρδιές των μικρών παιδιών ευαισθητοποιούνται σε θέματα αλληλεγγύης, η αγάπη τους ξεπερνά τα σύνορα της χώρας τους και κατακλύζει ολόκληρο τον κόσμο. Αυτό έκαναν και οι μαθητές της Β’ τάξης του Γυμνασίου Μακρυγιάλου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας για συμμετοχή στο διαγωνισμό ζωγραφικής και παράλληλα συγκέντρωσαν και διάφορα είδη για τους συνομηλίκους τους στην Τανζανία. Μας υποδέχθηκαν με λαχτάρα και ενθουσιασμό στο σχολείο τους, για να μας παραδώσουν ό,τι η αγάπη τους μπόρεσε να συγκεντρώσει. Ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας είναι το λεύκωμα που δημιούργησαν με φωτογραφίες, ποιήματα, ζωγραφιές και επιστολή ως μέσο επικοινωνίας με τους συνομηλίκους συμμαθητές τους στην Τανζανία.

Η ευγνωμοσύνη μας είναι τεράστια! Για μια ακόμη φορά τα μικρά παιδιά απέδειξαν ότι η αγάπη δεν γνωρίζει σύνορα, αλλά εφαρμόζεται έμπρακτα και εκφράζεται ποικιλοτρόπως προς όλους τους ανθρώπους όπου γης!

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να διαβάσετε τη σχετική ανάρτηση του Γυμνασίου Μακρυγιάλου: https://blogs.sch.gr/gymmakrp/archives/2389#prettyPhoto