ΒΑΠΤΙΣΕΙΣ

ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΕΣ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!

Αποστολή της Εκκλησίας είναι να συμπεριλάβει όλη την ανθρωπότητα στο Σώμα του Χριστού, ενώνοντάς την με τον ίδιο τον Θεό. Να εξαπλωθεί το Ευαγγέλιο του Χριστού εις πάντα τα έθνη!

Στην Ιερά Επισκοπή Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας έχουν γίνει, με τη χάρη του Θεού, χιλιάδες βαπτίσεις. Άνθρωποι όλων των ηλικιών προσέρχονται κατά δεκάδες στο μυστήριο του Βαπτίσματος, μετά την κατήχησή τους.

Το έργο της κατήχησης, όμως δεν περιορίζεται μόνο στην Ιρίνγκα, αλλά με ζήλο και επιμονή επεκτείνεται πλέον στην πόλη της Αρούσας, στη Ντοντόμα(πρωτεύουσα της Τανζανίας) και σε ολόκληρη την Κεντρική Τανζανία με τους κατηχούμενους να αυξάνονται μέρα με τη μέρα. Σημείο αναφοράς του θρησκευτικού και φιλανθρωπικού έργου στην Αρούσα θα αποτελέσει το υπό ανέγερση Ιεραποστολικό Κέντρο, ένα όραμα που σταδιακά υλοποιείται…

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη διεξαγωγή των βαπτίσεων διαδραματίζει και η Ιεραποστολική Στέγη, καθώς πολλά μέλη αποστέλλουν χρήματα και ως ευχαριστία οι νεοφώτιστοι αδελφοί μας λαμβάνουν ονόματα αγαπημένων Αγίων ή προσφιλών προσώπων των δωρητών. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζουμε, υλικά και πνευματικά, όσους αδελφούς μας πραγματοποιούν ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή τους, μέσα στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Χριστού!