ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ
Προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου της
Ιεραποστολικής Στέγης Αγίου Διονυσίου Ολύμπου

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

  • Τα προσωπικά δεδομένα των μελών προστατεύονται και δεν δημοσιοποιούνται.
  • Για την ολοκλήρωση της εγγραφής απαιτείται κατάθεση δικαιώματος εγγραφής 10€
  • Μηνιαία συνδρομή 5€
  • Το δικαίωμα εγγραφής και η μηνιαία συνδρομή μπορούν να κατατεθούν σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς του Σωματείου αναγράφοντας ονοματεπώνυμο και αιτιολογία (π.χ. εγγραφή ή μηνιαία συνδρομή).

Αφού έλαβα υπόψη το καταστατικό (κλικ επάνω στη λέξη για εύρεση και ανάγνωση) της Ιεραποστολικής Στέγης Αγίου Διονυσίου Ολύμπου, το οποίο και ανεπιφύλακτα αποδέχομαι, και ιδιαίτερα το άρθρο 2 που αναφέρεται για την επίτευξη των σκοπών της Ιεραποστολικής Στέγης, αιτούμαι την εγγραφή μου ως μέλους.

«ΑΣ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΟΔΟΙΠΟΡΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΥΓΓΥΗΣ» 

Η Ιεραποστολική Στέγη Αγίου Διονυσίου εν Ολύμπω από την ημέρα της ιδρύσεώς της έως σήμερα αγωνίζεται, με την υποστήριξη των μελών της αλλά και φίλων της Ιεραποστολής, να προσφέρει ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά της αφρικανικής ηπείρου. Μέσω ποικίλων δράσεων πορευόμαστε κάνοντας την αγάπη και την αλληλεγγύη πράξη.

Ο αγώνας αυτός χρειάζεται τη συναντίληψη, την κινητοποίηση και την ενεργό συμμετοχή όλων μας. Είναι θλιβερό στον 21ο αιώνα, στην εποχή της τεχνολογίας και των επιστημονικών επιτευγμάτων, να υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν ούτε μια σταγόνα καθαρό νερό, ένα πιάτο φαγητό ή σχολείο, θρανία και βιβλία για τη μόρφωσή τους.

Ας συνδράμουμε όλοι μας σε αυτό το σημαντικό έργο κάνοντας εγγραφή στο Σύλλογο. Μέσω της μηνιαίας συνδρομής των μελών παρέχουμε μόνιμη βοήθεια για την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων στη μακρινή Τανζανία. Μέσα από την ελάχιστη συνδρομή όλων μας μπορούν να συνεχίσουν, με σταθερότητα, τη λειτουργία τους η κλινική και τα ορφανοτροφεία, να πηγαίνουν σχολείο όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά στοχεύοντας σε ένα καλύτερο αύριο, διότι οι μικροί μας ήρωες είναι το μέλλον του κόσμου!