Η Παναγίας μας δεσπόζει στην Αρούσα

Με τη χάρη του Θεού και τη βοήθεια όλων των μελών της Ιεραποστολικής Στέγης και των φίλων της Ιεραποστολής οι εργασίες στο Ιεραποστολικό Κέντρο Αρούσας συνεχίζονται με την εποπτεία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθονίκου. Όλοι εργάζονται με μεράκι και ενδιαφέρον για τη δημιουργία του πολυδύναμου ιεραποστολικού κέντρου, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Παναγία μας.

Η αγιογραφία της Παναγίας μας τοποθετήθηκε στην είσοδο του Ιεραποστολικού Κέντρου και πλεόν δεσπόζει στο χώρο ευλογώντας την προσπάθεια δημιουργίας του πρώτου ορθόδοξου πυρήνα στην πόλη της Αρούσας. Από την πρώτη γραμμή του ιεραποστολικού έργου ο Θεοφιλέστατος κ. Αγαθόνικος μας μεταφέρει τη χαρά του για την ενθρόνιση της Παναγίας μας στο χώρο αυτό, μέσα σε ένα περιβάλλον χιλιάδων προτεσταντών που υβρίζουν και δεν αποδέχονται το πρόσωπό Της.

Από τη θέση αυτή η Κυρία Θεοτόκος θα προσφέρει πλούσια τη χάρη Της και το Ιεραποστολικό της Κέντρο θα αποτελεί λιμάνι καταφυγής για κάθε άνθρωπο που επιζητεί την παρηγοριά στη στοργική αγκαλιά Της!