Διαρκής προσφορά γευμάτων και δεμάτων αγάπης

Η αρχή της μεγάλης τεσσαρακοστής στην Αφρική δεν συνοδεύεται από εορταστικά τραπέζια με πλούσια φαγητά και γλυκά. Ένα πιάτο ρυζάκι, λίγα όσπρια και λάχανο συνθέτουν για τους αδελφούς στην Τανζανία ένα “πασχαλινό” γεύμα, καθώς πρόκειται για τρόφιμα που για πολλές οικογένειες αποτελούν πολυτέλεια.

Όμως, πολλοί αδελφοί μας από την Ελλάδα κινούμενοι από αισθήματα αγάπης για τους ιθαγενείς αδελφούς μας, καταθέτουν χρήματα για την παράθεση γευμάτων. Το αμείωτο ενδιαφέρον των αδελφών μας από την Ελλάδα, μας παρέχει τη δυνατότητα να προσφέρουμε συνεχή γεύματα και καθημερινό πρωινό σε εκατοντάδες αδελφούς μας και παιδάκια στην Κεντρική Τανζανία, αλλά και να  διανέμουμε δέματα αγάπης σε άπορες οικογένειες. Όραμά μας αποτελεί η προσφορά πλήρους γεύματος σε καθημερινή βάση.

Όλα τα παιδάκια του κόσμου πρέπει να έχουν πρόσβαση σε ένα ζεστό πιάτο φαγητό.

  • Πρόσφατα πραγματοποιήθηκε γεύμα και πρωινό εις μνήμην της αδελφής μας Δότσιου Αικατερίνης, η οποία στήριζε διαρκώς το έργο της Ιεραποστολής και μία από τις τελευταίες της επιθυμίες ήταν να παρατεθούν γεύματα στα παιδάκια της Τανζανίας, τα οποία αγάπησε με όλη της την καρδιά.
  • Γεύμα προσφορά της αδελφής μας Νικολάου Αναστασίας εις μνήμην Σοφίας, Κωνσταντίνου, Κωνσταντίνου, Αθανασίου και Αντωνίου.