Αποστολή αγάπης από την Γερμανία

Η αγάπη προς τον συνάνθρωπο δεν γνωρίζει σύνορα, χρώματα και εθνικότητες. Προσφέρεται ακατάπαυστα, κυλώντας ως ποταμός γλυκού ύδατος με σκοπό να “ξεδιψάσει” χιλιάδες πονεμένες ψυχές.

Καθημερινό μας μέλημα … η παροχή βοήθειας σε όσο το δυνατόν περισσότερους αδελφούς μας. Στα πλαίσια της προσπάθειας αυτής, εθελοντές του Ιεραποστολικού Κέντρου Ιρίνγκας της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας ξεχύνονται σε όλα τα χωριά διανέμοντας τρόφιμα σε άπορες οικογένειες.

Νέος σταθμός μας, η ενορία του Τιμίου Σταυρού στο χωριό Μακονγκάτι, όπου δεκάδες οικογένειες  προσήλθαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, για να λάβουν το δεματάκι με τα τρόφιμα, τα οποία θα καλύψουν τις ανάγκες τους για αρκετές ημέρες.

Δωρητές της παρούσας δράσης είναι ορισμένοι αδελφοί μας από την Στουτγκάρδη της Γερμανίας, όπου με πρωτοβουλία της κυρίας Αμανατίδου Σάρας και άλλων ομογενών αδελφών μας, διεξάγονται δράσεις προς ενίσχυση του έργου του Συλλόγου μας και κατ’ επέκταση της Αφρικής. Τους είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες για τη διαρκή συμπαράστασή τους, η οποία είναι διαρκής παρ’ όλες τις δυσκολίες της καθημερινότητας!

Τα παρόντα δέματα αγάπης είναι προσφορά των εκ Γερμανίας αδελφών μας:

  • Νικολάου, Κωνσταντίνας, Αλεξάνδρου και Λεωνίδα υπέρ υγείας και σωτηρίας
  • Αναστασίου, Αφροδίτης, Ασπασίας, Κυριακής και Γεωργίου υπέρ υγείας και σωτηρίας.