Διαρκής διανομή τροφίμων

Συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον η διανομή τροφίμων στα χωριά της πάμπτωχης περιοχής της Ιρίνγκα, η οποία πλέον μαστίζεται και από την πανδημία του κορωνοϊού.

Η διανομή τροφίμων από εθελοντές του Ιεραποστολικού Κέντρου Ιρίνγκας, της Επισκοπής Αρούσας, αποτελεί πλέον την αποκλειστική πηγή εύρεσης καθημερινής τροφής για χιλιάδες οικογένειες και ορφανά, που προστρέχουν στο Ιεραποστολικό Κέντρο προς αναζήτηση βοήθειας για την επιβίωσή τους. Η εμφάνιση και εξάπλωση του κορωνοϊού στην περιοχή έρχεται να προστεθεί στις χιλιάδες νόσους και λοιμώδεις ασθένειες που απειλούν τη ζωή μικρών και μεγάλων.

Ας συνδράμουμε όλοι μας σε αυτόν τον άνισο αγώνα μεταξύ υγείας και υποσιτισμού… Καθημερινά, πολλοί αδελφοί μας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας για βοήθεια σε μια κρίσιμη για όλη την ανθρωπότητα περίοδο.  

Πρόσφατα διανεμήθηκαν τρόφιμα στο χωριό Νζίχι προσφορά των αδελφών μας από την Γερμανία, οι οποίοι μαζί με την ομάδα της κυρίας Σάρας Αμανατίδου στηρίζουν διαρκώς το έργο μας:

  • Παναγιώτου, Μαρίας τέκνων και συγγενών υπέρ υγείας.
  • Άννης, Άρη, Μάριου, Φιλίππου υπέρ υγείας. 

Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες προς τους ομογενείς αδελφούς μας στην Γερμανία, οι οποίοι παρ’ όλες τις δυσκολίες καταβάλουν σημαντική προσπάθεια προκειμένου όλοι μαζί  να προσφέρουμε ένα πιάτο ζεστό φαγητό, φάρμακα, παιχνίδια και σοκολάτες σε χιλιάδες παιδιά στην Αφρική.