Στηρίζοντας τη μόρφωση των παιδιών

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την προσπάθεια της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας στον εκπαιδευτικό τομέα. Η εκπαίδευση είναι ένα από τα πιο σημαντικά αγαθά που μπορούμε να προσφέρουμε στα παιδιά της Αφρικής. Πολλά παιδιά των φτωχών περιοχών της Ιρίνγκα δεν έχουν πρόσβαση στην εκπαίδευση, λόγω των υψηλών διδάκτρων. Καθημερινά, προσπαθούμε να προσφέρουμε στους μικρούς μας φίλους στην Αφρική σχολικά είδη, όπως τετράδια, τσάντες, μολύβια, στυλό κλπ.

Εθελοντές του Ιεραποστολικού Κέντρου Ιρίνγκας επισκέφθηκαν τα χωριά Ιντόντι και Μαπογκόρο και μοίρασαν σχολικά είδη στους μαθητές και τις μαθήτριες των χωριών πλημμυρίζοντας με χαρά τα πρόσωπά τους. Επίσης, τα μικρά παιδιά έλαβαν και αυτά τα δώρα τους. Μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές και μαρκαδόρους τα κρατούσαν στην αγκαλιά τους ως τον πολυτιμότερο θησαυρό της γης!

Παράλληλα, διανεμήθηκαν δέματα τροφίμων σε εκατοντάδες οικογένειες που προσήλθαν στις ενορίες των χωριών αυτών στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε φαγητό και αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης σε όσο το δυνατόν περισσότερους αδελφούς μας στην Αφρική.

Τα δέματα τροφίμων ήταν προσφορά των αδελφών μας:

  • Παπουτσή Ματούλας εις μνήμην Γεωργίου, Άννας, Θεοδώρου, Χρυσούλας, Αντωνίου και Παρασκευής.
  • Αμανατίδη Ιωάννη υπερ αναπαύσεως των παππούδων του Αλεξίου, Ιωάννη, Αλεξάνδρας, Μαρίας και Σοφίας.