Όταν οι κόποι ανταμείβονται

Μέσω του προγράμματος εκπαιδευτικών υποτροφιών πάνω 30 παιδιά στην Κεντρική Τανζανία σπουδάζουν σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες. Πολλά από αυτά επιτυγχάνουν εξαιρετικές επιδόσεις και πλημμυρίζουν τις καρδιές όλων μας με αγαθές ελπίδες για το μέλλον. 

Ένα από αυτά τα παιδιά είναι και η Εύα, πτυχιούχος πλέον του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου της Αρούσας. Από την παιδική της ηλικία μεγάλωσε μέσα στην αγκαλιά της εκκλησίας, αφού για αυτή και όλα τα παιδιά της ηλικίας της το καθημερινό τους καταφύγιο ήταν το Ιεραποστολικό Κέντρο στο Κινταμάλι της Ιρίνγκα, όταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας κ. Αγαθόνικος διακονούσε εκεί ως Ιερομόναχος. 

Η χαρά μας είναι μεγάλη. Ευχόμαστε στην Εύα καλή σταδιοδρομία και κάθε ευλογία στη ζωή της! Η κλινική μας στο Ιεραποστολικό Κέντρο, που κάποτε έπαιζε σαν παιδί, την περιμένει τώρα, για να εργαστεί ως νοσηλεύτρια και να διακονήσει τους αδελφούς της. 

Θα θέλαμε με αυτή την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους δωρητές που στηρίζουν τα παιδιά μας στον αγώνα τους για την κατάκτηση της γνώσης και ένα καλύτερο μέλλον. Είμαστε ευγνώμονες στην αγάπη τους και ευχόμαστε όλοι μαζί να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τη στήριξη του προγράμματος εκπαιδευτικών υποτροφιών.