Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι με τον Γέροντα Εφραίμ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η χθεσινή εκδήλωση του Συλλόγου μας «Ιεραποστολικό Αρχονταρίκι» στο Οικογενειακό Κέντρο Πιερίδα στην Κατερίνη. Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκαν, για στηρίξουν το σκοπό της εκδήλωσης, την ανέγερση του Ιερού Ναού της Παναγίας στο Ιεραποστολικό Κέντρο Αρούσας.

Την σύναξή μας ευλόγησε με την παρουσία του ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ, ο οποίος πρόσφερε σε όλους μας λόγο πνευματικό με θέμα: «Η Μυστική ζωή της Θεοτόκου». Επίσης, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας κ. Αγαθόνικος παρουσίασε με γλαφυρό τρόπο λεπτομέρειες από τη ζωή των ιεραποστολών αναφερόμενος και στα έργα που δρομολογούνται και χρειάζονται τη στήριξη όλων μας. Τέλος, προβλήθηκε σύντομο ντοκιμαντέρ, το οποίο παρουσίασε την πρόοδο του Ιεραποστολικού Έργου με βίντεο και εικόνες.

Ιδιαίτερη χαρά και τιμή ήταν η παρουσία του σεναριογράφου της σειράς “Άγιος Παΐσιος” κυρίου Γεωργίου Τσιάκκα και της συζύγου του πρωταγωνίστριας κυρίας Σοφίας Παυλίδου.Ευχαριστούμε όλους όσους στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωση. Μα πάνω απ’όλα ευχαριστούμε τον Γέροντα Εφραίμ για την παρουσία του και τις ευλογίες που μας εκόμισε!