Η λειτουργία της κλινικής μας

Με τη χάρη του Θεού η κλινική μας στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίγκας συνεχίζει τη λειτουργία της προσφέροντας φάρμακα και διενεργώντας κατάλληλες εξετάσεις. Καθημερινά, δεκάδες άνθρωποι βαδίζουν πολλά χιλιόμετρα, για να εξεταστούν από τους γιατρούς μας.

Με απόλυτη ασφάλεια και εφαρμόζοντας τα κατάλληλα υγειονομικά μέτρα η κλινική μας εξασφάλισε τη λειτουργία της σε μια δύσκολη περίοδο, όπου αρκετά υγειονομικά κέντρα της περιοχής έκλεισαν. Αυτή η αδιάκοπη λειτουργία της προσφέρει σιγουριά στους κατοίκους των φτωχών χωριών της Ιρίγκα, οι οποίοι καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με αναρίθμητες σπάνιες ασθένειες, στην ατέλειωτη λίστα των οποίων έρχεται να προστεθεί και ο παρών κορωνοϊός.

Έτσι, μια νέα πρόκληση ήταν η όσο το δυνατόν καλύτερη ανταπόκριση στον αυξημένο αριθμό ασθενών που κατέφθανε συνεχώς από την ευρύτερη περιοχή. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε, με τη χάρη του Θεού και τη βοήθεια όλων σας, για την εξασφάλιση του πολύτιμου αγαθού της υγείας σε μια δύσκολη περιοχή με ξεχωριστούς ανθρώπους που έχουν «δικαίωμα» στη ζωή. Άλλωστε, δεν μπορούμε να κάνουμε τα πάντα. Μπορούμε, όμως, να αγωνιστούμε και να κοπιάσουμε για όσους προστρέχουν γύρω μας… που πράγματι είναι πάρα πολλοί!