Η αυγή του νέου έτους στην Κεντρική Τανζανία

Η αυγή του νέου έτους στην Κεντρική Τανζανία!
 
Τη νέα χρόνια υποδέχθηκαν οι αδελφοί μας στο Ιεραποστολικό Κέντρο Ιρίγκας της Ιεράς Επισκοπής Αρούσας. Στην πρώτη Θεία Λειτουργία του έτους συμμετείχαν εκατοντάδες πιστοί, οι οποίοι έσπευσαν στον ιερό ναό να προσευχηθούν, να λειτουργηθούν και να ζητήσουν την ευλογία του Θεού στη ζωή τους για ολόκληρη τη νέα χρόνια που μόλις έριξε τις πρώτες της ακτίνες στον κόσμο.
 
Μετά τη Θεία Λειτουργία παρατέθηκε πρωτοχρονιάτικο εορταστικό γεύμα προσφορά της δραστήριας ομάδας της αγαπητής Σάρρας από τη Στουτγκάρδη της Γερμανίας και συγκεκριμένα των αδελφών μας: Αναστασίας, Ιωάννου, Φωτεινής, Μαρίας, Παρθενόπης, Εμμανουήλ, Γεωργίας, Αριστομένη, Ασπασίας, Κυριακής, Γεωργίας, Ανωνύμου και Μηνά.
 
Στην πόλη της Αρούσας μετά την αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρούσας κ. Αγαθόνικος ευλόγησε την βασιλόπιτα, την οποία διένειμε στους πιστούς μαζί με τις καθιερωμένες ευχές για ένα ευλογημένο και καρποφόρο πνευματικά νέο έτος!
 
Ευχόμαστε η νέα χρόνια να έχει πλούσια την ευλογία του Θεού στις ζωές όλων μας!
 
Ας είναι το νέο έτος 2022, έτος ελπίδας και χαράς για τους αδελφούς μας στην Κεντρική Τανζανία, την Αφρική και ολόκληρο τον κόσμο!
 
Καλή χρόνια κι ευλογημένη!