Αναστάσιμο φως για τα παιδιά της Τανζανίας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η εθελοντική μας ομάδα με πολλή αγάπη και μεράκι στολίζει τις πασχαλινές λαμπάδες. Ας συνδράμουμε όλοι μας σε αυτό το σημαντικό έργο του συλλόγου μας.
Αποκτώντας μια πασχαλινή λαμπάδα της Ιεραποστολής Στέγης ταυτόχρονα παρέχουμε τη στήριξή μας για την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων στη μακρινή Τανζανία: συνέχιση λειτουργίας ιατρικών κέντρων, ορφανοτροφείων, σχολείων και διάνοιξη γεωτρήσεων, ώστε να έχουν πρόσβαση σε καθαρό πόσιμο νερό, όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά, διότι όλα τα παιδιά έχουν ίσα δικαιώματα στη ζωή.

Ας ανάψουμε ο καθένας μια λαμπάδα από την Ιεραποστολική Στέγη, για να λάμψει το φως της Αναστάσεως και της Ορθοδοξίας σε όλη τη γη της Τανζανίας. Αγοράζοντας μια λαμπάδα σκορπάμε εκατοντάδες χαμόγελα στα πρόσωπα χιλιάδων παιδιών και πραγματικά… το χαμόγελο των παιδιών την Τανζανίας είναι πανέμορφο!!!

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2351700677 και 6936774223. Για περισσότερα δείγματα και τηλεφωνικές παραγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας. Δυνατότητα αποστολής παραγγελιών.